Mangánércbányászat Úrkúton

Termék cikkszám: 9789633065471

4 500 Ft / DB
Rendelhető, készleten van
Súly: 1.62 kg

Polgári Márta - Szabó Zoltán - Vígh Tamás: Mangánércbányászat Úrkúton

Jelen könyv iránti igény a 90-es évek végén fogalmazódott meg, amikor a színes fotókkal és földtani szelvényekkel gazdagon illusztrált dél-afrikai Postmasburg-Kalahári mangántelepeket bemutató kötetek napvilágot láttak.

Az elmúlt évek, különösen 2000 után, bővelkedtek az úrkúti és eplényi ércesedésről szóló könyvekben, tudományos cikkekben és kéziratos munkákban, mindaz ipari, mind a kutatási témakörökben. MTA doktorafokozat, egyetemi tudományos diákköri kutatások, BSc és MSc szakdolgozatok, valamint PhD értekezéseksora készült el. Ezek a munkák összefoglalták a korábbikutatásokat és beszámoltak a legújabb eredményekről(Függelék 5.1). Jelen kötet célja az elmúlt 17 év legfontosabb eredményeinekbemutatása laikusok számára is érthető módona teljesség igénye nélkül, a mai kor elvárásait kielégítőjellemzéssel és dokumentációval.
 

 

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyve(ke)t a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (Ügyfélszolgálat: +36 (1) 802 0265) kézbesíti. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt könyvek értékétől függően:

Könyvtár ház szállítási díjai beföldi házhozszállítás esetén

Rendelt termékek tömege (g) Szállítási költség
0  - 3 000 g 999 Ft
3 001 - 5 000 g 799 Ft
5001 g felett díjmentes

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes, online bankkártyás fizetés között.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos Információ

A futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Külföldi házhozszállítás

Ha Ön külföldről vásárol, akkor sem kell lemondania a kényelemről és a gyorsaságról!

Külföldi vásárlóinknak a könyv(ek) vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie, online bankkártyás fizetéssel. A szállítást futárszolgálat végzi, a szállítási idő 2-5 munkanap közé esik a konkrét célországtól függően. A fuvardíj súlyfüggő - rendszerünk online módon kalkulálja és Ön a vásárlás befejezésekor hagyhatja jóvá. Az esetlegesen felmerülő vámköltségeket a szállítási költség nem tartalmazza, így azt a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni. A csomag kiszállítását a futárszolgálattól kapott e-mailek segítségével követheti nyomon.