Fentről annyira más...

Termék cikkszám: 9789631273106

5 000 Ft / DB
Előrendelhető
Súly: 630 g

A „szerkesztő” megjegyzései

Se repülőt vezetni, se fotózni, se könyvet szerkeszteni soha nem tanultam. Éppen ezért ért meglepetésként, amikor Bajusz Huba barátom – akiről, mint később kiderült, mindháromhoz ért ☺ – megkért, hogy szerkesszek neki egy fotóalbumot a Szeged és környéke felett készült légi felvételeiből. 

A munka során rájöttem, mivel oly kidolgozottak, oly precízek és annyira strukturáltak voltak a képek, hogy tulajdonképpen azért volt rám szükség, hogy hajtómotorként és külső szemként működjek közre, mentesen minden elfogultságtól és romantikus elkötelezettségtől.

Nagy élvezet volt a képeket összeállítani, fájdalmas némelyiküket elhagyni, de összességében boldog fél évet töltöttem a könyv világában. Köszönet érte Hubának, aki komoly inspirációt adott nekem a repülés lélektanából, a tördelő szerkesztőnek és mindenkinek, aki segített a könyv megjelené­sében.

Hiezl József

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyve(ke)t a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (Ügyfélszolgálat: +36 (1) 802 0265) kézbesíti. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt könyvek értékétől függően:

Könyvtár ház szállítási díjai beföldi házhozszállítás esetén

Rendelt termékek tömege (g) Szállítási költség
0  - 3 000 g 999 Ft
3 001 - 5 000 g 799 Ft
5001 g felett díjmentes

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes, online bankkártyás fizetés között.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos Információ

A futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Külföldi házhozszállítás

Ha Ön külföldről vásárol, akkor sem kell lemondania a kényelemről és a gyorsaságról!

Külföldi vásárlóinknak a könyv(ek) vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie, online bankkártyás fizetéssel. A szállítást futárszolgálat végzi, a szállítási idő 2-5 munkanap közé esik a konkrét célországtól függően. A fuvardíj súlyfüggő - rendszerünk online módon kalkulálja és Ön a vásárlás befejezésekor hagyhatja jóvá. Az esetlegesen felmerülő vámköltségeket a szállítási költség nem tartalmazza, így azt a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni. A csomag kiszállítását a futárszolgálattól kapott e-mailek segítségével követheti nyomon.