A jó magyar pálinka

Termék cikkszám: 9789631236019

3 800 Ft / DB
Előrendelhető
Súly: 170 g

A jó magyar pálinka című képes album első kiadása 2013-ban jelent meg, a nagy érdeklődésre való tekintettel mind a boltokban, mind a kiadónál is elfogyott. Ezért 2015-ben a Könyvtárház Kiadó gondozásában megjelent a második, bővített kiadás. Így lehetővé vált, hogy azok a pálinkászatok, főzdék, gyümölcsészetek is bemutatkozzanak a 280 oldalasra bővülő, nagyalakú könyvben, amelyek kimaradtak az első kiadásból vagy éppen időközben startoltak.

A könyv aktuális a tartalmát illetően, a szerzőknek köszönhetően gazdagon illusztrált, szép ajándék, reklám és ismertető anyag.
A Karácsonyi időszak közeledtével kedvezményt adunk a kötet vásárlásakor.2017. december 31-ig a Könyvtárház webáruházon keresztül leadott megrendelés esetén a kötet ára 3800,- Ft.


A Kiadó

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyve(ke)t a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (Ügyfélszolgálat: +36 (1) 802 0265) kézbesíti. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadjuk, e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt könyvek értékétől függően:

Könyvtár ház szállítási díjai beföldi házhozszállítás esetén

Rendelt termékek tömege (g) Szállítási költség
0  - 3 000 g 999 Ft
3 001 - 5 000 g 799 Ft
5001 g felett díjmentes

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Belföldi házhozszállítás esetén választhat utánvétes, online bankkártyás fizetés között.

Amennyiben a kézbesítés idejére vonatkozó további megjegyzést, pontosítást szeretne kérni, a megrendelőlap megjegyzés rovatában ezt megteheti.

Fontos Információ

A futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Külföldi házhozszállítás

Ha Ön külföldről vásárol, akkor sem kell lemondania a kényelemről és a gyorsaságról!

Külföldi vásárlóinknak a könyv(ek) vételárát és a szállítási költséget előre kell kiegyenlítenie, online bankkártyás fizetéssel. A szállítást futárszolgálat végzi, a szállítási idő 2-5 munkanap közé esik a konkrét célországtól függően. A fuvardíj súlyfüggő - rendszerünk online módon kalkulálja és Ön a vásárlás befejezésekor hagyhatja jóvá. Az esetlegesen felmerülő vámköltségeket a szállítási költség nem tartalmazza, így azt a csomag átvételekor kell kiegyenlíteni. A csomag kiszállítását a futárszolgálattól kapott e-mailek segítségével követheti nyomon.